Na rozdíl od jiných se Gavriely obloukem vyhnula zprofanové Dubaji. „Je to Emirát Ras Al Khaimah přímo u moře. V místě je vše potřebné, bazény, potraviny, doktor, restaurace, golfové hřiště. Apartmán je kompletně vybaven i pro děti a teď momentálně jsou letenky za 150 – 200 euro zpáteční. Apartmán je cca 68 km od Dubaje,“ popsala Gavriely detaily o své nové chatě. „Cena je 2500 Kč za noc za 2-6 osob celkem,“ informovala. 

A jak se zdá, zájemci už se našli. Podle Expresu moderátorka ve své nemovitosti přivítala například slovenského herce a zpěváka Petera Pechu (33) s jeho manželkou Kateřinou, kteří si svůj pobyt nemohli vynachválit. 

Aby ne: moderátorčino sídlo je zařízené tak, aby nájemníkům skutečně nic nechybělo. Nabízí prostorný obývák se sedací soupravou a televizí, spojený s minimalistickou bílou kuchyní. Ložnice je zařízená v šedé barvě a u manželské postele je k dispozici také postýlka pro dítě. Byt má navíc velkou terasu s výhledem přímo na moře.

Video
Video se připravuje ...

Exmoderátorka Martina Gavriely (44) nadobro zavrhla svatbu! Přitom je 11 let zasnoubená Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
44 fotografií