Neskutečně nabitá show přímo pod Eiffelovou věží. Tak by se dala popsat módní přehlídka značky L'Oréal, která se konala v Paříži v rámci pařížského Fashion Weeku neboli týdne módy. Na mole se kromě mladičkých modelek předvádějící modely, objevily i světové herecké i pěvecké hvězdy.

Ve svých 78 letech po mole hrdě a s úsměvem kráčela držitelka Oscara Helen Mirrenová, střídala ji americká herečka Elle Fanningová (25), bílé střapaté šaty předváděla herečka Eva Longoriová a v kožených kalhotách a podprsence se předvedla energická herečka Andie MacDowellová. Celou přehlídku otevírala modelka Kendal Jennerová. 

A mezi takovými hvězdami a světovými ambasadorkami populární kosmetické značky se po mole prošla také zpěvačka Dara Rolins. I ona propůjčuje svoji tvář reklamám na tuto kosmetiku. Divákům se předvedla v třapatých zlatých šatech. Nejenže šla s americkými herečkami po jednom mole, ale sdílela s nimi i šatnu a maskérnu.

Zpěvačky Ewa Farna a Olga Lounová pak tuto řehlídku sledovaly z povzdálí mezi ostatním publikem. I tak si ale odnesly nevšední zážitky. „Své dojmy a zážitky samozřejmě zveřejním i po přehlídce. Zatím alespoň nějaké hlášky z příprav. Jaké úžasné chvíle tu máme. Děkuji L'Oréal Paris za pozvání,“ okomentovala svůj pobyt v Paříži Farna těsně před přehlídkou.

 

Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins na MFF KV: Je to moje premiéra! Ale jsem vystudovaná herečka! Markéta Reinischová

Fotogalerie
37 fotografií