A tak není divu, že radost střídá smutek. Letos v neděli 1. října to byly čtyři roky, co Karel Gott zemřel. K jeho hrobu na Malvazinkách v den jeho skonu přišli nejenom fanoušci, ale i kolegové. Jedním z nich, kdo zapálil svíčku, byla Ilona Csáková

RADOST S NOSTALGIÍ – přesně takové emoce si se mnou od rána pohrávají. Je to zvláštní pocit. V tentýž den, kdy slavíte narozeniny, vzpomínáte i na člověka, který byl součástí vašeho života (profesního i soukromého – troufám si tvrdit). Dnes to jsou už 4 roky, co nás opustil. Opustil naši pozemskou realitu, ale přesto je tu stále s námi… Kájo – mávám a vzpomínám na TEBE. Ilona,“ napsala na sociální síť zpěvačka. 

Video
Video se připravuje ...

Ilona Csáková čarovala pro zdraví Gotta! Posílala mu energii na dálku! Blesk TV

Zlatý hlas z Prahy ji doprovázel už od dětství. „Měli jsme jeho fotky vystavené doma, maminka ho miluje. On započal můj sen stát se zpěvačkou,“ přiznala pro Českou televizi Csáková. 

Ilona na Mistra pěje ódy, kudy chodí. „Byl také šarmantní, empatický a taktní. Zkrátka muž s velkým M. Dokázal člověka nabít úsměvem. Všimli jste si, jak se krásně smál?

Fotogalerie
58 fotografií