Letos v červenci zpečetila Jitka Molavcová církevní svatbou svůj dlouholetý vztah s hercem Alfredem Strejčkem (81), který je po napadení virem upoutaný na invalidní vozík. Jako podruhé vdaná vypadá báječně. I když ona sama svůj vzhled vtipně shodila. 

„Mívala jsem hladký obličej a plizovanou sukni. Nyní je to přesně obráceně,“ konstatovala herečka a zpěvačka. Přitom zkrátila coby vdaná paní vlasy a omladilo ji to. Vypadá spokojeně a šťastně, úsměv jí nemizí z tváře. Její principál Jiří Suchý stejně jako Jiřina Bohdalová (92) přímo popírá přírodní zákony. Už se desítky let nemění a energie má na rozdávání.

Stejně tak jako o deset let mladší lídr skupiny Olympic Petr Janda (81).  „Budu zpívat a hrát do smrti,“ ujistil rocker na jevišti. Jen letos absolvoval mimo jiných vystoupení symbolických šedesát koncertů se svou kapelou, která je na světě už 60 let.

Bez fotky

Veronika Žilková předvedla skvělou postavu v bílých krajkových šatech, ale prý není spokojená. „Přibrala jsem kilo,“ postěžovala si. Mrzelo ji, že se nestihla udělat společná fotka všech zúčastněných. „Byla by to pěkná památka, jen tak se znovu nesejdeme,“ mínila herečka. V hledišti totiž usedla Jiřina Bohdalová (92), Iva Janžurová (82), Josef Dvořák (81), Lucie Bílá (53), Yvetta Simonová (94), Josef Zíma (91) a mnoho dalších slavných kolegů. Jenže se po slavnostním aktu najednou rozutekli.

Přijel také Standa Hložek (69), který pendluje mezi Prahou a Moravou, kde opravuje dům po rodičích. Posteskl si, že ztratil snubní prsten po svém tatínkovi. „Byl mi na prsteníček malý, tak jsem ho měl na malíčku. Asi mi sklouzl, mrzí mě to, byla to památka,“ svěřil deníku Aha zpěvák.

Opatrná Bohdalka

Jiřina Bohdalová už zakusila, jak zrádné mohou být schody. V roce 2018 z nich spadla doma v domě v Hostivaři. Naštěstí měla jen pohmožděniny. Byla ale proto na předávání cen velice opatrná. Schůdky vedoucí na jeviště jsou v Semaforu velmi špatně přístupné. Herečka si proto chytře sedla z první řady rovnou na jeviště a tam se nechala silnými muži zvednout. Na ulici, která je právě v rekonstrukci, o ni pečovali přítel Lubomír Focko a Radek Filipi.

Bolek mu vyká

Herec Václav Kopta si na chvíli odskočil z natáčení druhé řady seriálu Hořký svět. „Když jsem řekl Bolku Polívkovi, že si jedu pro cenu, začal mi vykat,“ pochlubil se.

Je z něj bezdomovec

Už několik měsíců trvá rekonstrukce bytu herce Ivo Šmoldase (68). „Je ze mne bezdomovec. Práce se protahují, protože to na první pohled vypadá, že je k mání vše, ale když chcete něco konkrétního, ukáže se, že to nemají,“ postěžoval si.

Video
Video se připravuje ...

Jiří Suchý (90) otevřeně: Občas vypnu, v nemocnici mě nahodí a jedu dál! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Fotogalerie
125 fotografií