„Myšlenkami stále tam, kde jsem řekl ‚ano' společnému životu s Mírou.“ To jsou slova, kterými doprovodil youtuber Karel Kovář snímky své levé ruky se zásnubním prstenem. Ten dostal od svého přítele, stylisty Miroslava Romaniva, s nímž tvoří pár už třetím rokem. Jiskra mezi nimi přeskočila při focení do časopisu, jehož byl Kovář, známější jako Kovy, hostem, zatímco Miroslav se staral o styling.

Pod fotografiemi, kterými youtuber oznámil své zasnoubení, se to ihned začalo hemžit gratulacemi. Kromě množství fanoušků, co si Kovyho oblíbili jak pro jeho zajímavý „kontent“ na sociálních sítích, knihy, které napsal, tak i pro účinkování ve StarDance, kde si vytančil krásné čtvrté místo, tento jeho velký posun ve vztahu se sympatickým Romanivem ocenila i řada slavných osobností a celebrit.

Video
Video se připravuje ...

Karel „Kovy" Kovář po StarDance: Proč musel skončit s tancem? David Turek, Aleš Brunclík

„Ó, mio dio! Vy jste lásky!“ jásala například herečka Aňa Geislerová (47). „Láv, láv, láv… tututudu! A budeme slavit!“ přidala se Anina mladší sestra a zároveň Kovyho velká kamarádka, herečka Ester Geislerová (39). Mezi dojatými gratulanty byla ale i zpěvačka Ewa Farna (30), herečky Elizaveta Maximová (31) a Hana Vagnerová (40), modelka Renata Langmannová (37), tanečnice Natálie Otáhalová (23) a mnozí další.

Fotogalerie
52 fotografií