Ewa se už několikrát stala terčem nemístných poznámek na své tělo. Nemá ho jak modelka, ale tou ani ona nemá ambice být. 

„Když mi někdo řekne: Zhubni, ty tlustá krávo. Tak já přeci nepůjdu a neudělám: Ano, pane! Jako to je pro mě prostě úplná prohra. Já jsem potřebovala mít prostě ten prostor proto, abych slyšela, co potřebuju já. Co mně říká ta Eva. Prostě v čem já se cítím dobře. Já jsem to nechtěla dělat pro jiný lidi a nechtěla jsem to dělat proto, aby tady byla další jakoby ideální holka na obálce,“ říká v rozhovoru s Čestmírem Strakatým Farna

Video
Video se připravuje ...

Stříbrná slavice Ewa Farna: Tajemství jejího modrého oblečku s korunkou! 

„Já to vnímám jako jedno ze svých zásadních témat. Já jsem na to vlastně i částečně pyšná, že se povedlo dostat do médií normálně vypadající vážící holku. Že ty holky, které vypadají úplně normálně jako já, najednou v médiích vidí někoho, kdo je jim fakt blízko. Že to je normálně holka, která nemá plastiky, která má prostě někdy kilo navíc, někdy má míň kilo, ale je prostě normální. Přijde mi normální, bojovat za normálnost,“ netají se zpěvačka, kterou vytočilo, že jí bude někdo diktovat, co má jíst. 

„Vy mi tady bude říkat, že mám právo dát si jen salát? Tak tady teď vago koukejte, normálně si dám kachnu,“ směje se Ewa. 

Fotogalerie
55 fotografií