I když si Eva Čerešňáková vždy přála nejdříve svatbu, teprve potom dítě, osud jí to zařídil přesně naopak. S partnerem, jehož identitu bývalá modelka tají, přivítali na svět letos v květnu holčičku Annu. Po jejím narození nebylo na svatbu ani pomyšlení. Ale jen co malá princezna trošku povyrostla, už se začalo plánovat. 

Tři měsíce po porodu proběhla svatba, vzala jsem si svého snoubence Pavla, který je tatínkem naší dcery Anny. S Pavlem jsme se zasnoubili loni v září v Itálii, takže to je skoro do roka a do dne,“ svěřila se Blesk.cz čerstvě vdaná Čerešňáková. 

Přípravy na svatbu byly rychlé a náročné, začátkem léta jsme se rozhodli, že se vezmeme ještě letos, protože nejsem zastáncem žití na psí knížku a mám ráda tradiční model rodiny, manžel byl svobodný a bezdětný,“ řekla nám. 

Čerešňáková kráčela k oltáři v šatech s krajkovými rukávy a závojem s vlečkou tak dlouhou, že sahala až do třetí řady strahovského kláštera, kde se novomanželé vzali. 

Nechtěla jsem se vdávat těhotná s bříškem a teď už je bříško pryč. Díkybohu byl porod v pořádku a malá je zdravá. Obřad jsme měli církevní na Strahově v bazilice a poté jsme měli svatební oběd v zahradách hotelu Augustine. Byla to spíše komorní, rodinná svatba. Za svědkyni mi šla sestra a manželovi jeho dobrá kamarádka,“ prozradila Eva.

Ta na sebe oblékla šaty z dílny návrhářky Zuzany Lešák Černé. „Jsem jí vděčná, že mi je zvládla ušít na míru tak rychle. Měla jsem pár podmínek, které šaty musely splňovat. Abych mohla kojit  a zároveň jsem chtěla vypadat krásně, takže nakonec byly šaty z francouzské krajky s 3D květy a třímetrovou vlečkou. Bylo to tak rafinované, že to udělalo nádherný efekt, ale zároveň se mi v tom velmi dobře pohybovalo,“ vysvětlila nevěsta. Ta při sňatku sice přijala manželovo příjmení, které bude nosit v občance, ale pro veřejnost a pracovní klienty zůstane i nadále Čerešňáková. 

Video
Video se připravuje ...

Eva Čerešňáková David Turek

Fotogalerie
44 fotografií