Krásná Eva Čerešňáková (36) bude maminkou! Na sociální sítě nahrála svou fotografii, kde se něžně drží za bříško a připsala k ní dojemný komentář.

„Už to moc neutajím. Ze zásnub jsme si přivezli malý dáreček, budeme tři,“ napsala bývalá ředitelka České Miss. A pravdou je, že takto pokročilé těhotenství se již utajit nedá! V těsných šatech bylo totiž bříško velmi vidět.

Na toto radostné sdělení se ale očividně připravovala už delší dobu. Na svém facebooku ještě dva dny před zveřejněním nahrála fotku s textem „Something’s coming, stay tuned“, což se v češtině dá přeložit jako „něco se chystá, buďte připraveni“.

Zdá se, že po nešťastných událostech, kdy jí zemřela milovaná babička a rozpadl se její vztah s bývalým snoubencem, ve svém životě konečně našla štěstí. Po bolavém rozchodu ale dlouho neváhala a našla si nového partnera, s kterým se nedávno zasnoubila.

„Po více než společném roce mě přítel v září v Itálii požádal o ruku,“ svěřila se na sociální síti modelka, které se podařilo zásnuby tajit přes dva měsíce. 

„Vůbec jsem to nečekala. Objevili jsme při našem cestování po jižní Itálii nádhernou opuštěnou pláž, ze které jsme byli oba nadšení, a přítel se tam chtěl další den vrátit. Jak jsme tam ten druhý den přišli a chystali se do vody, najednou poklekl a řekla jsem ano,“ pochlubila se Eva. 

Je otázkou, jestli zamilovaný pár uskuteční veselku ještě do porodu. Ale kdo ví, budoucí maminka má v těchto dnech opravdu jiné a příjemné starosti!

Video
Video se připravuje ...

Eva Čerešňáková David Turek

Fotogalerie
45 fotografií