Všechny své fanoušky, kteří se kvůli Petru Rychlému chystají na vystoupení Ženy Jindřicha VIII. do Českého Krumlova, teď známý herec nechtěně zklamal. V představení, kde ztvárňuje hlavní dvojroli, se totiž neobjeví! „Mám pro vás takovou smutnou zprávu. Já jsem si bohužel při včerejší zkoušce přivodil velké zranění, spadl jsem z jeviště,“ svěřil se na instagramu smutný herec a upřesnil, že utrpěl zranění nohy - velkou tržnou ránu, kvůli které musel dokonce urgentně vyhledat lékařskou pomoc.

Kromě toho poděkoval doktorům z Českých Budějovic a záchrance z Českého Krumlova za slušné zacházení. „Noha je sešitá, mám tam patnáct štychů, a díkybohu nemám nic zlomeného. Ale co je teda blbý, že bohužel mi to fyzicky nedovoluje tuto roli odehrát,“ posteskl si Rychlý, jenž je známý z televizních obrazovek díky mnoha seriálovým rolím - národ si ho zamiloval třeba coby Čestmíra Mázla v Ordinaci v růžové zahradě 2.

Ve výše zmiňované hře měl hrát náročný part, dvojroli krále Jindřicha VIII. a hospodského Jindry. Ovšem jak se říká, show must go on, a tak se představení neruší - akorát místo něj bude šest žen až do konce týdne opečovávat v alternaci jihočeský divadelní herec Tomáš Drápela (47). „Dělá to skvěle, podle mě ten mrcha hraje lepší než já,“ usmíval se Rychlý. „A já slibuji, že až se mi to zahojí, tak se samozřejmě sem na otáčko strašně rád vrátím,“ dušoval se. „Štve mě to, fakt mě to štve, já bych tak rád hrál, ale fakt to nejde.“

Video
Video se připravuje ...

Historický zvrat v Ordinaci: Čestmír Mázl vyhodil manželku Alenu TV Nova

Fanoušci to ale naštěstí chápou - a stejně tak i jeho herečtí kolegové, co se narychlo musejí vypořádat s takovými změnami. „Petrovi přejeme brzké uzdravení a Tomášovi zlom vaz,“ napsalo například na svých stránkách Otáčivé hlediště, které je součástí Jihočeského divadla v Českých Budějovicích. Nezbývá než doufat, že s tím lámáním vazu to nebude tak doslova - tato slova prý totiž mezi divadelníky nosí smůlu. Jak koneckonců Petr sám uvedl, při tomto představení, co trvá 2 hodiny 20 minut, naběhá 4 kilometry a 200 metrů... a to dá zabrat!

Fotogalerie
47 fotografií