David Gránský je sice úspěšným hercem, zároveň je však pro něj nejdůležitější rolí ta role otcovská. Se svou manželkou Nikolou (29) má totiž maličkého synka Matea (1), kvůli kterému se odhodlal k razantnímu rozhodnutí. „Dám si malou pauzu od natáčení seriálu ZOO,“ nechal se slyšet na jaře letošního roku. Uvědomil si totiž, jak rychle mu jeho chlapeček roste před očima... a on na něj pro nabitý pracovní program nemá moc času.

Jeho prohlášení ale někteří pochopili tak, že z primáckého seriálu, v jehož hlavních rolích září Eva Burešová (30) a Michaela Pecháčková (19), zmizí nadobro. A nejenom postava zákeřného Alberta, ale i David jako takový by jim rozhodně chyběl.

Jejich obavy se však herec rozhodl rozptýlit hned, jak se dozvěděl, že mnozí spekulují o jeho konci v ZOO. „Na obrazovkách v seriálu ZOO budu teď ještě spoustu dílů, které jsou předtočené,“ uklidňoval je. „Než se vůbec stihnou odvysílat, tak už budu zpátky na place. Začínám točit od začátku října. Takže se vrátím,“ uklidňoval Gránský na sociální síti své znepokojené fanoušky, kteří se nechali zviklat a uvěřili takzvaným „fake news“, tedy falešným zprávám.

Video
Video se připravuje ...

Kdo složil hvězdně nazpívaný hit seriálu Sestřičky? Gránského mladší brácha Tom Sean! FTV Prima

Nikdo se tak nemusí obávat, že by se Gránský otočil zády k Primě, která z něj udělala již před lety hvězdu. Ačkoliv tento úspěšný herec a zpěvák bodoval již v patnácti letech v soutěži X Factor a o šest let později zazářil v nováckém seriálu Gympl s (r)učením omezeným, až díky primáckému Modrému kódu se dostal řádně do povědomí televizních diváků, co s ním neměli tu čest na divadelních prknech, kde vystupuje v řadě muzikálů - například Tarzan či Muž se železnou maskou.

Fotogalerie
65 fotografií