Zdálo se, že se Veronika Kopřivová po rozchodu s Miroslavem Dubovickým velmi rychle otrkala. Jen dva týdny po oznámení konce jejich vztahu koupila pro sebe a dcerku Ellu zbrusu novou luxusní nemovitost. Jenže na život matky samoživitelky se připravovala už dávno.

S Mírou spolu nejsme od loňského roku, jen jsme neměli potřebu to ventilovat. Jsou to citlivé věci, na které chce člověk čas,“ prozradila Kopřivová svým fanouškům. Ve vztahu s otcem svého dítěte už dál nemohla dýchat. „Pocit, vnitřní hlas, který už nešel utišit,“ svěřila se Veronika s tím, co bylo poslední kapkou pro rozhodnutí jít od sebe.   

Rozešli se ale v dobrém. Dohodli se, že nejdůležitější je, aby jejich rozhodnutí negativně neovlivnilo jejich dceru, proto dělají maximum, aby se jí oba dostatečně věnovali. A dokonce i společně. „Někdy prostě trávíme dovolené nebo dny společně ve třech jako rodina,“ okomentovala jejich nedávnou společnou dovolenou v Mexiku.

Vycházejí si vstříc, i co se týče výchovy a péče o dcerku. „Máme to od začátku nastavené, že já ji mám 4 dny, Míra 3 dny. A to dodržujeme. V případě, že je něco neodkladného, nebo nějaká dovolená, tak to řešíme operativně a pak si ty dny zase dorovnáme,“ prozradila Kopřivová detaily jejich střídavé péče. A podle ní dvouletá Ella jejich rozchodem vůbec netrpí. Od tatínka se prý vrací vždy s úsměvem a plná zážitků.

Video
Video se připravuje ...

Exkluzivní fotky Kopřivové před porodem! Co jí řekl Jágr? A navíc 7 sladkých tajemství Veroniky David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
69 fotografií