Kdysi se Erik Meldik, skutečným jménem Petr Melicherík, proslavil jako komik, jenž s Čeňkem Stýblem (41) alias Jiřím Michnou vytvořili duo ViralBrothers. Na youTube pak kromě komických videí, v nichž parodovali různá česká specifika a typické hlášky, se totiž těšili velké popularitě díky svým „prankům“, tedy lumpárnám, co si navzájem prováděli. Největší slávy se těšili tak před 10 lety, dnes je z Erika především influencer, milující manžel a „usedlý“ dvojnásobný otec.

To se však ve svých pětatřiceti letech rozhodnul změnit a s takzvanými „fotrovskými“ kily, která trápí nejednoho muže užívajícího si spokojený rodinný život, zatočit. Pustil se do cvičení a hubnutí... a za dva roky prošel neskutečnou proměnou. „Bylo pro mě těžké postnout tu druhou fotku. Jsem tam asi v nejhorším stavu, ve kterém jsem kdy byl. Bez ní by to ale nebyl celý příběh, mých 99 kg pro mě bylo motivací kompletně změnit život,“ svěřil se na instagramu.

Video
Video se připravuje ...

Viral Brothers v Show Jana Krause TV Prima

„Když jsem se viděl, mohl jsem si zvolit pouze 2 možnosti. Buď se na to vykašlat, však co, dyť je to už stejně jedno. Nebo se dostat do nejlepší životní formy. Zvolil jsem si druhou variantu,“ napsal pyšně ke dvou snímkům, na nichž je skutečně k nepoznání. Shodil pupík a hned prokouknul - i když někteří z jeho followerů vtipkovali, že největší změnou bylo, že se ostříhal a oholil vousy i chlupy na hrudníku. Mezi těmito vtipálky byl třeba youtuber Jiří Král (33).

Na to ovšem Erik nijak nereagoval, radost ze změny, po které se pyšní jasně viditelným břišním svalstvem, si nenechal ničím a nikým pokazit. „Ještě nejsem tam, kde bych chtěl být, ale už teď jsem pyšný na můj progres, a tak jsem se chtěl podělit s příběhem, že opravdu nikdy není pozdě, pokud chcete ve svém životě cokoliv změnit,“ uzavřel otec malé Malie (4) a synka Anakina (7), jenž dostal jméno podle jednoho z hrdinů ze ságy Hvězdných válek.

Fotogalerie
31 fotografií