Kráska Lucie Smatanová vyrazila na dovolenou na Maltské souostroví a při té příležitosti zase jednou navlékla bikiny. A učinila tak s velkou radostí: konečně má totiž své vysněné křivky!

„Z 53 kg na 63 kg. Pojďme si to říct upřímně, v sedmatřiceti chci ženské tvary a hlavně zůstat zdravá,“ svěřila se a podělila se o několik fotek v černých dvojdílných plavkách, kde vypadá opravdu fantasticky. Kromě oblých boků a plných ňader ji zdobil i spokojený úsměv.

Jak se dalo čekat, fanoušci ji ihned zavalili chválou. „37? Tak to ani náhodou. A co si budem, diety nikoho věčně nebaví. Života si je třeba užít, ne ho jen přežít,“ vzkazovala jí například jedna z fanynek. Také ostatní odmítali uvěřit jejímu věku či zveřejněné váze. „A kde těch 63 kg máš?“ „Jsi nádherná, Luci... Nádherná. Tipoval bych maximálně 30 let,“ psali jí lidé do komentářů.

Smatanová během dovolené obrazila ostrovy Malta a Gozo. Nechyběly plavby na jachtě, potápění (jak Lucie uvedla, počtvrté v jejím životě) nebo návštěvy historických památek. Společnost jí dělá kamarádka Aneta.

Plavání, šnorchlování, obeplutí jeskyň všech tří ostrovů. Bylo to nádherný. Bylo to dobrodružný, já spálený zadek, Anet požahaná od medúzy. Přežily jsme,“ popsala jeden z dovolenkových dní. O lenošivou válečku u moře tedy rozhodně nejde!

Video
Video se připravuje ...

Miss Smatanová upřímně o rozchodu s Italem: Skutečný důvod rozchodu po šesti letech! Kisa Císařová, Tonda Tran

Fotogalerie
70 fotografií