Víkend plný slz měli doma manželé Tomáš a Tamara Klusovi a jejich tři děti Josefína, Alfréd a Jenovéfa. Zemřela jim totiž oblíbená fenka Kapka.

Kapko naše milovaná… Tohle je naše poslední fotka. V tu chvíli jsem ještě věřila, že vše bude jako dřív, ale osud tomu chtěl jinak. Včera jsi mi usnula věčným spánkem v náruči. Držela jsem Tě pevně u sebe v naší zahradě, pod nejvyšším stromem, a možná jsme si v tu chvíli byly úplně nejblíž za celou naší společnou cestu. V jeden den jsem Ti život zachránila, druhý den už jsem to nedokázala,“ napsala Klusová ke snímku, na němž leží umírající fenka.

Klusovi vlastní více psů, ale zrovna Kapka byla podle nich pes, který se nenechal vychovat. Byl svůj.

Bylas a navždy zůstala legendou. Pes, který převrátil a sežral nejvíc popelnic, okradl nejvíc dělníků o jejich svačiny… Pes, který dokázal sníst 320 vosích hnízd a neumřít… Pes, který odmítal samotu tak ikonickým způsobem, že naše návraty do bytu – ať už po 10 minutách, nebo pár hodinách – vypadaly tak, jako by náš domov navštívilo 10 vandalů,“ popsala Tamara povahu svého mazlíčka. I když jí pejsek absolutně neposlouchal, milovala ho stejně jako ty ostatní. Bude jim všem velmi chybět.

Video
Video se připravuje ...

Tamara a Tomáš Klusovi na cenách Anděl: Koho bezmezně miluje a obdivuje? David Turek

Fotogalerie
41 fotografií