Dcera příbramské političky Aleny Ženíškové Karolína Urbanová se rozhodla otočit svůj život o 180 stupňů. „Pro ayahuascu jsem se rozhodla, protože jsem brala drogy a chtěla jsem změnit svůj život. Chtěla jsem se dostat z těžkých depresí, které jsem měla kvůli drogám,“ přiznala v novém rozhovoru pro Refresher.

Šlo hlavně o pervitin. „Nebylo to nonstop. Od 18 jsem brala třeba každý měsíc, pak se to zvrtlo a brala jsem to každý den. A pak jsem se ze dne na den rozhodla, že už to brát nebudu, a třeba rok jsem si nic nedala,“ popsala Karolína.

Drogy jako útěk

Frekvence užívání se ale s různými večírky opět zvyšovala.... „Poslední 4 roky jsem se rozjela a brala jsem to každý den,“ přiznala. „Brala jsem to jako zlehčení života, že mám energii, utíkám od reality, protože jsem měla hrozně smutný život plný špatných lidí,“ svěřila se. To, co jí ze začátku pomáhalo, jí ale brzy začalo naopak přitěžovat. Karolína spadla do depresí a všechno pro ni najednou bylo ještě těžší. 

Právě v tu chvíli objevila ayahuascu a rozhodla se podstoupit několik psychedelických ceremoniálů v Peru a Ekvádoru. Během nich zažila mnoho vizí, které jí postupně pomohly nahlédnout na věci z jiné perspektivy. „Viděla jsem se umřít i narodit, bylo to strašidelné,“ přiznává. 

Dítě v kontejneru

A to zdaleka nebylo všechno. „Viděla jsem tam svůj potrat. Já jsem měla minulý rok potrat a viděla jsem tam dítě, které jede na pásu a odjede do kontejneru,“ popsala otevřeně. Kromě toho prý viděla i to, že bude mít v budoucnu dceru a syna, a svou životní lásku najde právě v Ekvádoru. „Já jsem se s tím nemohla vůbec smířit, protože jsem to nechtěla, ale při těch posledních ceremoniích jsem začala být úplně jiná a teď se na to fakt těším,“ říká. A tak se rozhodla „volání“ uposlechnout a do Ekvádoru se přestěhovat!

»V pornu jsem trpěla!«

V Česku už ji prý nic nedrží. „Já jsem od 18 zvyklá být sama, bez rodiny, takže to pro mě není nic nového,“ krčí rameny. Pornoprůmysl jí prý nebude chybět už vůbec... „Když jsem dělala anál, tak jsem trpěla. Často jsem v těch scénách dělala věci, které mi nebyly příjemné,“ přiznává. Nikdo ji ale do ničeho nenutil – „Bylo to moje vlastní rozhodnutí, dělala jsem to pro peníze,“ říká. 

Chybějící příjem teď bude muset něčím nahradit, už má ale svůj plán. V Ekvádoru bude organizovat zájezdy pro turisty, kteří se necítí na to, aby si ayahuascový ceremoniál střihli „po vlastní ose“. V ceně bude jídlo, ubytování, ale třeba i výlety na krásná místa, která tam Karolína objevila. Spouští navíc i vlastní e-shop, přes který bude prodávat bylinku dračí krev a další věci z Ekvádoru. 

Rozprodává svůj majetek

„Rozprodávám celý svůj byt, nechala jsem si spravit zuby, připravuji se, už skoro měsíc se intenzivně učím španělsky. Mám najmutých 6 holek, kterým posílám po várkách boty a oblečení, protože toho je strašně moc, a ony mi to prodávají. Něco dávám do dětského domova, ale mám hodně erotických věcí,“ popsala Karolína s tím, že chce republiku definitivně opustit už za pár měsíců.. „Během roku si tam chci postavit svůj domeček z bambusu,“ těší se. 

 

Video
Video se připravuje ...

Daisy Lee se podělila o videozáznam svého pádu ze schodů. Varovala ostatní, ať nejsou tak hloupí, jako ona. Instagram, TikTok

Fotogalerie
91 fotografií