Nutno podotknout, že by se nic takového nestalo, kdyby Karolína nad svým jednáním o trochu víc přemýšlela. Sama si to koneckonců moc dobře uvědomuje a video svého pádu sdílela hlavně jako varování pro ostatní, aby je podobné hlouposti ani nenapadly. 

„Tohle gesto bylo naprosto hloupý. Nikdo z vás to nezkoušejte. Upřímně absolutně nechápu, proč jsem to udělala a co mě to napadlo. Byl to asi nějaký zkrat a vůbec jsem v tu chvíli nepřemýšlela,“ svěřila se s naprostou otevřeností sobě vlastní. 

Pornohvězda totiž během večírku s přáteli pózovala na schodišti, když ji napadlo vylézt na zábradlí a svůdně na něm stříhat nohama. Zábradlí se ale pod její váhou začalo viklat, ona neudržela balanc a zřítila se dolů. 

„Tohle bylo opravdu obrovské štěstí a musím říct, že jsem byla jak šelma, protože jsem se úplně na pohodu a v klidu přetočila ve vzduchu a dopadla pevně na obě nohy jak nic. V jiném případě jsem taky mohla přijít o život a nebo ochrnout… Varování pro ostatní, ať nejsou tak blbí jako já,“ vzkázala fanouškům. Ještě že to dobře dopadlo! 

Video
Video se připravuje ...

Daisy Lee se podělila o videozáznam svého pádu ze schodů. Varovala ostatní, ať nejsou tak hloupí jako ona. Instagram, TikTok

Fotogalerie
131 fotografií