Chtěla bych ještě zažít ten pocit, že mě někdo potřebuje a je se mnou rád,“  přiznala Kamila Magálová, která se netají tím, že ji náhlý odchod otce navždy poznamenal ve vztazích s muži.

Když jí byly tři roky, její mámě dirigent Ladislav Slovák (†79) mezi dveřmi bytu jednoduše oznámil, že od ní odchází. „Maminka zůstala stát v otevřených dveřích, já vedle ní a nic jsem nechápala. Potom se ty dveře zavřely a dá se říci, že v tom momentě se ona nervově zhroutila a už se z toho nikdy nevzpamatovala,“ svěřila se v minulosti slovenská herečka.

Video
Video se připravuje ...

Kamila Magálová: Měla jsem sepsi a byla jsem tři dny v komatu! Kateřina Štichová, Aleš Brunclík

To, že se moji rodiče rozvedli a zažila jsem na vlastní kůži, jak rozvodem děti trpí, když jsem se vdávala, řekla jsem si, že tohle já svým dětem nikdy neudělám… Chyba! Neboť to napětí, pokud už manželství nefunguje a vy ho udržujete kvůli dětem, je problém. Děti zkrátka cítí negativní energii mezi rodiči, protože ta se pak přenáší i na ně, a tehdy je třeba takový vztah zkrátka rozseknout,“ přiznala nedávno Kamila Magálová v rozhovoru s novinářkou Barborou Marekovou v podcastu Lidskost s tím, že se měla rozvést daleko dřív.

Herečka už delší dobu žije sama. „Ani děti, ani vnoučata nejsou se mnou. Ale mám své kamarádky, které žijí s manžely, a když poslouchám, jak říkají, co s nimi zažívají, tak si doma lehnu na terasu a řeknu si: Jak mně je dobře,“ povzdechla si se smíchem, ale vzápětí už docela vážně přiznala. „Ne, řeknu pravdu, chybí mi láska. Lásku mám od dětí, od vnoučat, ale chybí mi objetí, pochopení, ten pocit, že mě někdo potřebuje, že je rád se mnou, a upřímně se přiznám, že to mi chybí,“ netají se Magálová.

Fotogalerie
39 fotografií