Rapper Beránek dostal v roce 2018 šest let natvrdo kvůli hned dvěma agresivním napadením během pěti dnů. U soudu se vymlouval, že mu prý noha „vykopla sama“ – tomu ale soudce příliš nevěřil... Kdyby Leo nedělal problémy, mohl být už co nevidět venku. Svérázný hudebník se ale rozhodl, že se nenechá svazovat českým soudním systémem, a do vězení propašoval mobilní telefon. 

Ten přitom nevyužíval jen k osobním účelům, ale nahrál na něj rovnou celé nové rappové album s názvem Bertena, s jehož vydáním mu pomohl kámoš Otto Ferocity. Ve videoklipu k písni Kluci z basy tak můžeme vidět pozadí života za mřížemi i Beránkovy spoluvězně. A aby toho nebylo málo, tady přichází další kontroverze: muži totiž na kameru ukazují svá tetování a jedno z nich je podobizna teroristy Usámy bin Ládina.

Podle nových informací se kauza s telefonem Beránkovi těžce nevyplatila. Vyfasoval za něj totiž celý rok trestu navíc! 

Táta si stýská: Strašně přísný trest!

„Ano, je to pravda. Leo to vzal, počítal s tím, že bude nějak potrestán, ale za mě je to strašně přísný trest. Byl za to samé potrestán de facto třikrát, nejprve ho převezli do jedné z nejhorších věznic, pak dostal třicet dní na samotce a teď ještě další rok nášup,“ posteskl si jeho táta, podnikatel Leo Beránek starší (66), ve vyjádření pro Expres.cz.

Informaci na sítích potvrdila i partnerka Otty Ferocityho, influencerka a hudebnice NatalkaN. „Dostaly se k nám špatné zprávy, o které by se s vámi Leo určitě chtěl podělit. Dostal další rok za to video k písničce Kluci z basy. Podrobnosti nevím, ale nebylo to kvůli terorismu,“ informovala. Ze všech věcí, které Beránkovi zadělaly na problém, tak podobizna bin Ládina byla zřejmě ve výsledku to nejmenší. 

Nesedí poprvé

Není to přitom poprvé, co Leo mladší skončil za mřížemi... Za napadení si šel na rok sednout už v roce 2013. Táta nad Leem nicméně hůl nezlomil... Ve vězení ho pravidelně navštěvuje a už se nemůže dočkat jeho propuštění. 

Sex v reality show

Rapper se vedle ne příliš úspěšné hudební kariéry proslavil i svou účastí v reality show Hotel Paradise. Tam diváky zaujal například nahotou či sexem s Nelou Slovákovou (33). Bouřlivák je zjevně po tátovi!

Video
Video se připravuje ...

Leo Beránek se do bitky před Roxy v Praze příliš nezapojil. Policie ČR

Fotogalerie
62 fotografií