Dušana Kaprálika si čeští diváci mohou pamatovat například ze seriálu Kriminálka Staré Město či ze snímku Učitelka. Jeho posledním filmem pak byli Staříci, v nichž si zahrál v roce 2019. Kamerám se však nevyhýbal ani poté - dlouholetý člen souboru Divadla Nová scéna v Bratislavě, který naposledy vydechnul v domově sociálních služeb v Dúbravke, s jedním českým režisérem natáčel seriál ještě letos...

To totiž odhalil na svém facebooku sám režisér a příležitostný herec Jiří Strach (49), který sdílel dokonce i společný snímek přímo z placu. „Ještě na jaře jsme točili s panem Dušanem Kaprálikem, skvělým slovenským hercem a především velmi laskavým člověkem. Momentka z jeho poslední scény před kamerou. Ať mu dá Pán Bůh nebe!“ posteskl si na sociální síti talentovaný muž, co stojí za oblíbenými pohádkami Anděl Páně či za mysteriózní sérií Labyrint.

Video
Video se připravuje ...

Strach ve Varech přislíbil Anděla Páně 3: Ramba půjde do nebe! Pavlína Horáková

Není pochyb, o jaké natáčení šlo - Strach, jenž se pyšní dvěma (bohužel neproměněnými) nominacemi na Českého lva, totiž aktuálně pracuje na krimiseriálu Lovec, v jehož hlavních rolích se objeví herci Pavel Kříž (62), Jiří Štěpnička (76) a herečka Jana Kolesárová (47). A právě i zesnulý Kaprálik. Na napínavý příběh, který se tak stane Kaprálikovou „labutí písní“, by se na obrazovkách měl objevit příští rok.

Fotogalerie
36 fotografií