NobodyListen býval spojován se spisovatelkou Radkou Třeštíkovou (42), tomu už je ale konec. Ačkoli mnozí poznávají Stracha v postavě mladého DJe, se kterým udržovala velmi žhavý poměr hlavní hrdinka Radčiny nové knihy, slavný hudebník už si dnes užívá po boku pohledné zpěvačky Annet X. 

A že je pár skutečně zamilovaný, nejde přehlédnout! Charitonová měla 29. července 24. narozeniny a společně se Strachem je oslavila ve velkém stylu. Vyrazili za romantikou do Benátek! Italské vody křižovali na soukromé jachtě. Strach si navíc pro tuto příležitost nalakoval nehty na romantickou růžovou. 

„Chodím s Anetou, známe se asi 10 let, ale už několik týdnů je mezi námi něco víc,“ řekl Blesku dýdžej NobodyListen na konci května. 

Kontroverzní líbačky

Jen pár dní před narozeninami své milé se nicméně nekonvenční Jakub přímo na pódiu po francouzsku líbal s Emmou Smetanou (35), zatímco její manžel Jordan Haj (34) za mikrofonem zpíval. K pikantnímu výstupu došlo na festivalu Colours of Ostrava.

Loni pro změnu rozhýbalo festivalem v Karlových Varech video, na kterém se DJ líbá s Jordanem Hajem. „Líbání dvou mužů je pro mě normální, jsem sexuálně nevyhraněný. Napodobovali jsme filmovou scénu z filmu Drive,“ tvrdí Jakub.

Video
Video se připravuje ...

Prostor X: Rozhovor s Jakubem Strachem Videohub

Fotogalerie
24 fotografií