Kostková se poslední dobou ráda chlubí tím, jak žije v soukromí. Ať už je to dechberoucí zahrada v Provence stylu, případně výsledek jejího kuchařského umění.

V sezoně zrajících meruněk se pustila do výroby marmelády a džemu. „A je to tady! Včera jsem dotočila předprázdninovou část v seriálu Jedna rodina a další až v září. Takže místo Petry Tejkalové už konečně můžu dělat marmelády a džemy já. Snad jsem se od ní za ten rok něco přiučila,“ píše na sociální síti Tereza, která to ve své kuchyni opět roztočila.

Video
Video se připravuje ...

Rozzářená Kostková přiznala, jak si v karanténě užívala: Cítila jsem se víc ženou! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

„Z Moravy jsem si přivezla meruňky a od přátel domácí slivovičku. Ta byla potřeba hlavně v závěru pro takový trik, který by se zase na oplátku mohla ode mě učit Tejkalka,“ chlubí se herečka, která v seriálu TV Nova hraje postavu Petry, začínající podnikatelky s domácími marmeládami. 

Po klasickém postupu přípravy (já přidala ještě svůj domácí mátový sirup a skořici) a nalití do sklenic, se horká pochoutka zalije lžící slivovice a zapálí, ještě hořící uzavře víčkem a oheň si vezme všechen přebytečný vzduch - jupí sterilizace pár excelence! Krásný letní den všem!“ dodala na instagramu Tereza.

Fotogalerie
60 fotografií