Krajčo se na natáčení těší. „Kontaktoval mě rovnou otec projektu Mike Samir. Přiznám se, že jsem si myslel, když mi zavolal a říkal, že by pro mě měl roli v Ivetě, že to bude role jiná. Když mi nakonec řekl, že jde o Zdeňka Macuru, tak jsem si uvědomil, že to vlastně půjde taky. Jsem rád, že se toho zúčastním, protože je to hezké zpracování velkého příběhu,“ říká představitel Macury v pokračování minisérie Iveta.

„O setkání se Zdeňkem Macurou jsem ještě nepřemýšlel, mám dost studijních materiálů. Přiznám se, že jsem pro roli odmítl přibrat, takže moje postava bude v maskérně muset trochu nabrat a stejně tak změnit vousy a účes. Když jsem se na sebe podíval do zrcadla, tak jsem si říkal, že Mike Samir vybral dobře, že to asi půjde,“ dodává se smíchem Krajčo. 

Osobní zkušenosti herec a hudebník nemá ani se zesnulou popovou princeznou. „S Ivetou jsme se nikdy nepotkali, mihli jsme se kolem sebe na Slavících. Kryštof prorazil v roce 2001. Na akcích jsme se nevídali, žánrově jsme byli úplně jinde a další možnosti nebyly. Nemůžu říct, že bych tehdejší události kolem Ivety Bartošové sledoval, ale stejně tak nemůžu říct, že by mě to minulo. Český éter tím byl zahlcený. Všichni tím příběhem žili a neinformoval o tom jenom bulvár. Nejzajímavější na jejím příběhu je to, že se kolem ní dělo tolik zvláštních věcí. Časem mi jí bylo víc a víc líto. Už ne jako zpěvačky, ale jako člověka a toho, kam se ten její příběh posouval. Když se stala ta tragická událost, tak mě to opravdu zasáhlo, ač jsem nebyl její fanoušek,“ uzavírá Krajčo. 

Video
Video se připravuje ...

Richard Krajčo: Kdy se začne připravovat na StarDance? Šárka Stejskal, Elmer Carvalho

Fotogalerie
32 fotografií