Nejen její knihy, ale i celý život Haliny Pawlowské je plný dobrodružných a často děsivých historek. Jednu z nich zažila tento týden na dálnici. Obyčejná cesta autem se tak během pár sekund proměnila ve scénu jako vystřiženou z akčního filmu. „Na dálnici před námi se stala vážná nehoda,“ svěřila se oblíbená moderátorka na Instagramu. Byla natolik v šoku, že nehodu ani nefotila. Přímo před ní totiž havaroval motorkář a situace byla tak špatná, že na místě musel dokonce zasahovat vrtulník.

Do konce záchranných prací zůstala Pawlowská uvězněna v autě. „Motorkáře zachraňovala helikoptéra, všechny akce trvaly hodinu,“ popsala chvíle, které nikdo nechce zažít. Hvězdu Banánových rybiček však životem neprovází jen drama, ale také humor. „A cestování je hrozné a krásné. Takže: Dokud můžeš, krovky zvedej, stáří ještě šanci nedej!“ oglosovala nakonec celou situaci Halina.

Vážnou nehodou motorkáře a záchrannými akcemi ale Halinin hrůzný zážitek neskončil! „Venku bylo třicet sedm a já se svou alergií na rozdíly teplot jsem se chvěla v autě s klimatizací,“ završila příhodu Pawlowská.

Rozhodně to nebylo poprvé, co Halina Pawlowská prožila na vlastní kůži dopravní nehodu. Loni, když cestovala do Vídně se svou kamarádkou, se dokonce srazily s kamionem! „Tak ten za to může!“ připsala k fotce vozidla, které do nich vrazilo. „Přežily jsme, pořád se ale klepu...“ svěřila se tehdy jedna z nejúspěšnějších autorek.

Video
Video se připravuje ...

Halina Pawlowská: Pokřtila 36 knihu! Kolik jich ještě bude? Lucija Veselá, Elmer Carvalho

Fotogalerie
10 fotografií