Televizní pořady a talk show, v nichž Halina Pawlowská v minulosti účinkovala, se stále těší velké divácké popularitě, a tak se často na našich obrazovkách reprízují. Sama sebe zastihla v televizi i slavná spisovatelka, autorka knižních předloh a scénářů úspěšných filmů Díky za každé dobré ránoVrať se do hrobu! či Zoufalé ženy dělají zoufalé věci. A jak uvedla, na Banánové rybičky, které byly jedním z nejpopulárnějších pořadů České televize, prý „kouká nostalgicky“.

A nejenom to. Svůj vzhled podrobila kritice s překvapivým závěrem... „Jsem překvapená, že jsem vypadala docela dobře,“ podivovala se nad svým zevnějškem a jako důkaz přiložila snímek z doby, který je cca 16 až 24 let starý. Pořad se totiž začal vysílat v roce 1999 a skončil koncem roku 2007. Jí samotné v té době tedy bylo mezi 43 a 51 lety - a skutečně jí to velice slušelo.

Video
Video se připravuje ...

Halina Pawlowská: Pokřtila 36 knihu! Kolik jich ještě bude? Lucija Veselá, Elmer Carvalho

A i když to s odstupem času sama vidí, s hořkostí dodává, že si je jistá, že si to tehdy o sobě vůbec nemyslela. „Vlastně nikdy v životě,“ doplnila nevesele dáma, která má „na kontě“ dobrých 36 (povětšinou povídkových) knih a dvakrát po sobě získala prestižní televizní ocenění TýTý.

U mnohých žen to tak ale bohužel bývá - jsou k sobě zbytečně sebekritické, a až příliš pozdě jim dojde, že si po celou dobu stěžovaly naprosto bezdůvodně... Tak jako Halina, co myslíte?

Fotogalerie
55 fotografií