Po sérii opravdu nešťastných událostí se na Janu Fabiánovou konečně usmálo štěstí! „Petr mě dnes požádal o ruku na jednom z nejkrásnějších míst u nás… Na rozhledně Jiráskovy chaty. Byli jsme tam sami, svítilo slunce, bylo bezvětří a k tomu absolutně nádherný výhled. Miluju Tě, lásko, děkuju, že jsi, a děkuju, že jsme se konečně našli,“ oznámila krásnou novinku na sociálních sítích. Přidala i společnou fotku z „místa činu“, na které ukazuje blyštivý prstýnek. 

S podnikatelem Petrem Baťhou tvoří pár již od loňského ledna. Už tehdy jí do života vnesl tolik potřebnou vlnu pozitivity! „Jsem spolu s tím skutečně pravým. Život je občas zvláštní, jak míchá osudové karty,“ věděla už tehdy. 

Zrušená svatba, Cimický a smrt maminky

Jen krátce před tím se přitom měla vdávat za někoho docela jiného... Vztah s kytaristou Dinem Bosem ale namísto svatby skončil rozchodem. 

Vedle rozchodu se snoubencem pro ni nebyla lehká ani skandální aféra kolem psychiatra Jana Cimického (75). Jana byla totiž vůbec první ženou, která se veřejně ozvala a upozorňovala na sexuální násilí, kterého se měl na ní i dalších ženách lékař dopouštět. Ten je nyní obviněn kvůli několika znásilněním. 

A aby toho nebylo málo, letos 3. února jí zemřela maminka Naďa Urbánková (†83)! Právě přítel Petr pro ni byl v těžkých časech velkou oporou. 

Video
Video se připravuje ...

Jana Fabiánová na koncertě Machálkové: Leona je moje srdcovka! Luboš Procházka

Fotogalerie
129 fotografií