Středa odpoledne. Jiří Krampol poskytuje narozeninový rozhovor novinářům, pak se vydává domů a nastává malér. „Udělalo se mu tak slabo, že by ani za ten roh, kde bydlí, nedošel,“ popsal Blesku přímý svědek. „Obsluha mu nabídla sklenici vody a asi po půlhodině mu pak pomohla dojít domů,“ dodal s tím, že tam se Krampolův stav zhoršil.

Zásah souseda

Po půlnoci se začal »český Belmondo« dusit a soused Honza, který o něho už několik let přátelsky pečuje, zavolal bez váhání rychlou pomoc. Krampola převezli záchranáři do Nemocnice Na Františku, kde ho ihned napojili na infuze. A výsledek? „Je mi dobře. Teda líp,“ řekl Blesku slabým hlasem. Hospitalizovaný bude nejméně do pondělí. Lékaři věří, že je snad konečně začne poslouchat, bude odpočívat a nebude chodit po večírcích a jezdit po kšeftech...

Potřebuje moře, ale...

Krampolovým nemocným průduškám by prospěl pobyt u moře. Jenže... „Tu cestu bych nedal! Ani letadlem, ani autem... Takže se musím kurýrovat tady,“ řekl Blesku v průběhu června, když předčasně slavil 85. narozeniny. „Doma se ale fakt nevyléčím! Potřebuju mezi lidi,“ obhajoval se herec, proč jezdí na menší kšefty a chodí na večírky.

Video
Video se připravuje ...

Jiří Krampol slavil narozeniny s přáteli: Dohromady jim je 300 let! Luboš Procházka, Elmer Carvalho

Fotogalerie
35 fotografií