Málokdo jejich vztahu dával šanci, ale letos spolu slaví sedm let! „A rozhodně to není sedmý krizový rok, jak se traduje. Naopak, je to čím dál lepší a my jsme strašně rádi spolu. Je to i tím, že spolu netrávíme všechen čas, protože mám hodně práce v Německu, kam pravidelně dojíždím šest hodin autem. Už je beru jako rodinu a jsem překvapená, že i v tomhle věku, kdy jsem to už chtěla pověsit na hřebík, je o mě zájem,“ svěřila se Blesku Tereza, která s bývalým brankářem Ondřejem Pavelcem bydlí v pražském bytě. 

Nemáme potřebu se někde ukazovat, rádi si spolu zajdeme na pivo, na večeři, ale do společnosti chodím sama. Ondra to nemá rád a respektuje moji práci. Stačí už to, že si musel zvyknout, že předvádím nebo fotím spodní prádlo,“ říká Budková. Tím potvrdila, že jejich společná aktuální fotka veřejně neexistuje. 

Video
Video se připravuje ...

Nejtajemnější pár showybyznysu Budková a Pavelec slaví 7 let! Bude konečně svatba? Markéta Reinischová

Samozřejmě že se spolu fotíme, ale jsou to fotky pro nás a naši rodinu. Máme za sebou krásnou dovolenou na Floridě, kam přiletěla i moje mamka. Zatímco Ondra byl hodně na golfu, já opět začala koketovat s tenisem a věřím, že se to přerodí ve vztah. Zatím to nejde dle mých představ,“ tvrdí se smíchem kráska, která nechyběla na představení designově unikátního modelu Škoda Enyaq Coupé Respectline. 

„Vzhledem k tomu, že jezdím pravidelně do Německa a po celém Česku za prací, tak jsem vyježděná řidička. Myslím, že řídím bezpečně, ale svižně,“ chlubí se Budková. 

Fotogalerie
50 fotografií