Sexy zrzka měla zrovna představení v Divadle Radka Brzobohatého, kde teď hraje hned ve třech komediích - Lakomec, Tři letušky v posteli a Ženu, nebo život.

Malý večírek

Během pauzy vyběhla vysmátá herečka ze dveří divadla a zamířila si to s kolegyní do nejbližší večerky pro láhve prosecca. Vypadalo to dokonce, jako kdyby tyhle dvě vypily vše, co v zákulisí a na baru bylo, a potřebovaly »dotankovat«. „Měli jsme malý večírek, nic více…“ okomentovala snímky fotoreportérů Blesku sama Denisa.

Je to za mnou

Je na ní vidět, že už se z rozchodu s režisérem a scenáristou Petrem Kolečkem otřepala. Důkazem toho je také fakt, že se nechala nafotit na titulní stránku Playboye. „Je to taková čest! Většině žen se to nepodaří… A já si myslím, že to, že jsem tam jednou já, je neskutečný a krásný,“ prohlásila herečka na křtu červnového čísla.

K rozpadu vztahu s Kolečkem, který se nakonec oženil se svou bývalkou Anetou Vignerovou (35), s níž má tříletého synka Jiříka, pak dodala: „Je to za mnou, už je to dobré. Raduju se z hezkých dnů a upnula jsem se na práci!“

Fotila v Londýně

Snímky Nesvačilové pro Playboy vznikaly v zahraničí. „Fotilo se v soukromém tryskáči cestou do Londýna, v Londýně na soukromém letišti, následně v Londýně venku a ještě v ateliéru. Celkem je tam asi devět fotek,“ popsala zákulisí příprav.

Video
Video se připravuje ...

„Je to za mnou, už je to dobré,“ říká k rozchodu s Kolečkem Denisa Nesvačilová. Luboš Procházka, Elmer Carvalho

Fotogalerie
49 fotografií