V roli vyšinutého maniaka se letošní osmdesátník tak proslavil, že po něm autogram chtěli i turisté! A dokonce na place točil i se slavnou hollywoodskou hvězdou Sigourney Weaverovou (73) z Vetřelce.

Milionové tržby

Finančně ho ale americký horor z roku 2005 paradoxně moc nezabezpečil. „Na tom bylo akorát zvláštní to, a to mě štve nejvíc, že do toho vrazili pět milionů dolarů a sto pět milionů to vydělalo. Ovšem já jsem dostal asi sto patnáct tisíc českých korun. To mně na tom přišlo nejbizarnější,“ posteskl si herec. Byť zní stotisícová částka pohádkově, optikou hollywoodských honorářů a vzhledem k tomu, kolik kultovní horor autorům vydělal, je to pro něho pakatel. Většinu z vydělaných peněz (2,3 miliardy korun) shrábl producent, kterým nebyl nikdo menší než Quentin Tarantino (60)...

Béčková jatka

Do světově proslulého filmu z roku 2005 se Vlasák dostal přes konkurz. „Byla to taková béčková jatka. Přijel kluk, jmenoval se Eli Roth, takovej herec, režisér, asistent, něco takovýho... Sháněl tady obsazení na tenhle biják. Přivedl si nějaké lidi z Nizozemska, Anglie, Francie a na tuhle postavu hledal Čecha, tak jsem se přihlásil,“ vzpomínal Vlasák během natáčení 7 pádů Honzy Dědka.

Kdyby mu to moderátor nepřipomněl, možná by už o Hostelu ani nevěděl. „Všechno zapomenu. Něco natočím a ten den nevím, že jsem to natočil,“ dodal herec. Co dalšího na sebe prozradil, můžete vidět dnes od 21:35 na Primě.

Hanebný panchart

Eli Roth (51) je americký filmový režisér, producent a herec. Zahrál si např. »Žida Baribala « ve válečném filmu Quentina Tarantina Hanebný pancharti.

Video
Video se připravuje ...

Děsivá nehoda vlaku s kamionem. Počasí na Medarda a Genzer jako prodavač ve stánku Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
27 fotografií