„To to letí! Tahle malá treperenda vydala dnes už svůj 4. single a k němu i klip! Píseň se jmenuje Right Now (v překladu 'Právě teď') a vy si ji můžete právě teď pustit, kde se vám jen zlíbí!“ udělal na sociální síti Kopta reklamu své dceři Janě (21), která se věnuje hudební kariéře a vystupuje pod pseudonymem Leeloo.

Kromě sólové dráhy navíc nedávno přijala také nabídku účinkovat v muzikálu, konkrétně se objeví na prknech Divadla Broadway v muzikálu Troja, k němuž texty písní napsal právě její tatínek.

Ona si zahraje navíc asi nejvýraznější ženskou roli - Helenu, kvůli jejímž půvabům se celá trojská válka započala, tedy alespoň podle bájí a eposů. Jak přesně to bude pojato v muzikálu, zatím jasné není - premiéra se odehraje až příští rok v únoru. Společně s Janou Koptovou, která krásu podědila především po mamince, herečce Simoně Vrbické (57), se budou v úloze velké krásky Heleny střídat také Felicita Prokešová (26) a Jitka Boho (31). 

Jen je otázka, jestli Jana svému tatínkovi poděkuje, že ji na instagramu propaguje, nebo jestli jí spíše trochu nepoleze na nervy, že zveřejnil její fotky z dětství. I kdyby se trochu zlobila, jistě mu to ale odpustí, protože je jasné, že to herec, textař a muzikant myslel dobře. A nějakou tu nostalgii mu nikdo nemůže zazlívat, zvlášť když děti »stárnou« nejrychleji...

Nebo, jak to podal někdo v komentářích pod fotkou: „Klid, Václave, děti nás neustále opouštějí, ale autobusy zůstávají.“ Byla to drobná narážka na Koptovu vášeň pro řízení autobusů. Svůj dětský sen si navíc za covidu skutečně splnil a chvíli se práci pro dopravní podnik věnoval.

Video
Video se připravuje ...

Václav Kopta na posledním rozloučení se Zagorovou: V životě mi velmi pomohla David Turek, Elmer Carvalho

Fotogalerie
62 fotografií