Ač práci fotografky Lucie Šlégrová obdivovala a líbily se jí fotky prádla, které pro někoho fotila, sama s podobným focením váhala. „Musím se přiznat, že se mi do toho nechtělo, tak dva měsíce jsem se k tomu neměla. A pak jsem na to kývla, jen kvůli tomu, že to fotila ona. Jsem za to ráda. Ty fotky vyšly moc hezky, není to vulgární, vyfotila to prostě jinak, než kdyby to fotil chlap,“ svěřila se Blesku modelka, která je trojnásobnou maminkou. Podle ní fotografka skvěle splnila zadání, které znělo - vystihnout ženskost. 



Před focením byla trochu nervózní. „Vlastně je to poprvé, co jsem se takhle fotila v prádle. Fotila jsem plavkové věci a tak, ale vyloženě prádlo někde v ateliéru, to ne. Až teď,“ přiznala Lucie. Překvapivě až po čtyřicítce, ale díky tanci, kterému se po dlouhých 22 letech opět věnuje, se udržuje fit a může si to s klidem dovolit.

Modelingu už se v současné době nevěnuje. Když už jde nějakou přehlídku, tak se jedná spíš o charitativní akci, nebo předvádí pro někoho známého. „Přehlídku ve spodním prádle bych ale nešla nikdy. Já jsem si říkala, že kdybych teď žila v osmdesátkách, tak bych se svými tělesnými proporcemi mohla mít třeba i hodně úspěšnou kariéru, co se týče focení v prádle. Ale já jsem bohužel chytla kult štíhlosti a tam jsem se se svojí postavou moc nechytala,“ smála se Šlégrová. 

Video
Video se připravuje ...

Modelka Lucie Šlégrová: První plastickou operaci těžce prožívala Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Fotogalerie
51 fotografií