Dříve ji diváci vídali v rolích princezen a její hlas často slýchali z filmů i reklam. Poté se po ní na nějakou dobu jako by slehla zem.

„Na jeviště se vracím tak po deseti letech,“ prozradila Nedělnímu Aha! herečka na zkoušce nové komedie Mnoho povyku pro lajk v Divadle Na Jezerce. „Byla jsem poslední roky hlavně maminka,“ vysvětlila. Zcela se od své milované profese ale neodtrhla nikdy. „I během mateřské jsem občas dabovala a natočila jsem i film s Jurou Šajmovičem,“ připomněla rodinnou komedii Tady hlídáme my z roku 2021. „Nemám ale ty sociální sítě a sdílím je jen střídmě,“ prozradila důvod, proč nebyla dlouho nikde vidět a ani o ní nebylo slyšet.

Vzápětí ale se smíchem prohlásila, že jí kolegové z divadla plánují založit Instagram. I ten je ostatně tématem divadelní inscenace, která bude 25. května na Jezerce Klářinou velkou premiérou po mateřské pauze. Hra Mnoho povyku pro like je totiž z velké části právě o sociálních sítích, jež často způsobují jejich uživatelům závislost. Uvidíme tedy, jak se s nimi popasuje sama Klára. Představu má ale jasnou... „Musí se to všechno používat střídmě a účelově. Všeho moc škodí,“ prohlásila Jandová, která propůjčila svůj hlas třeba Rory z proslulého seriálu Gilmorova děvčata.

Půjde do školy

Dcera se Kláře narodila v prosinci 2016. Otcem je hereččin životní partner Denis Černý, který má z předchozího manželství také děti. „Žijeme spolu už pár let. Všichni o sobě víme a vycházíme v pohodě,“ nechala se už dříve slyšet herečka. Teď už její dceru čeká povinná školní docházka, a tak se může Klára vrátit naplno do práce.

Video
Video se připravuje ...

Utekl ze spárů sekty, teď vychovává 5 dětí! Jak to Tomáš Krejčíř zvládá? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
18 fotografií