Býval hereckou seriálovou hvězdou a také vysoce postaveným členem mormonské sekty. Pak Tomáš Krejčíř zmizel z obrazovek, odešel ze sekty a s novou rodinou se přestěhoval na venkov. A právě tam se herec našel. Jak sám říká, je z něj poctivý vidlák.

Do povědomí diváků se Tomáš Krejčíř dostal díky postavě Adama Rubeše v seriálu Rodinná pouta, která pak vyměnil za Ordinaci v růžové zahradě. Tam působil 13 let. Život mu tehdy tak nějak linkovala sekta mormonů, ke které dvacet let patřil. Řídil se jejími přísnými pravidly. Až když se zamiloval do lékařky Petry, z církve odešel.

Společně se pustili do podnikání, otevřel jedenáct malých ordinací, dvě zubní ordinace, dentální hygienu a dvě centra estetické medicíny. Firmu ale po čase prodal a rázem se z něj stal milionář. Peníze pak investoval dál, tentokrát do farmy. A tam se konečně našel.

Jsem vidlák. Takže když někam jdu, tak se kouknu, zcela vážně, jestli nemám slámu na botách. To tak je, že ji mám na botách, ve vlasech, za krkem. Takže teď jsem spíš vidlák,“ přiznal Křejčíř v rozhovoru iDnes.cz. Život na vesnici a místní lidi si velmi pochvaluje.

Jsem lobbista. Lobbuju za venkov. Mám farmu, pět hektarů, strašnou spoustu zvířat a hlavně jsou tam lidi. Když někomu zavoláte, že potřebujete zvednout a někam přenést karosérii, která je těžká, tak on řekne: Jo, jedu. A za deset minut je tam a nic nechce. Máte vajíčka, dáte někomu vajíčka. Někdo potřebuje podběrák, půjčíte mu podběrák. Prostě je to takové normální. Takže jsem lobbista za venkov. To je můj hlavní pracovní plán,“ dodal bývalý herec, který se v televizi objevuje už jen sporadicky.

Video
Video se připravuje ...

Utekl ze spárů sekty, teď vychovává 5 dětí! Jak to Tomáš Krejčíř zvládá? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
26 fotografií