Anna Benešová se na Miss Czech Republic 2023 probojovala do top 5 (skončila na 5. místě), a dokonce získala i titul Miss Intercontinental Czech Republic 2023, díky kterému bude Česko reprezentovat na mezinárodní soutěži. Diváci jsou ale z jejího úspěchu dost rozpačití.

Na sociálních sítích se po skončení soutěže začaly množit názory, že Anna působila arogantně, neuměla vystupovat a že ostatní holky „dřely úplně jinak“. „Vůbec tomu nerozumím. Catwalk, projev, přehled, a hlavně angličtina vůbec nenasvědčovaly jakékoli světové soutěži,“ divil se například jeden z diváků a ostatní přitakávali, že je to pro ně velké zklamání. Dokonce se začaly rojit i spekulace, zda se Anna do top pětky nedostala nějakou tlačenkou.

Faux pas s Marií Terezií

Benešové přitom nepomohl ani trapas, do kterého se zapletla během odpovědi na jednu z otázek. Aspirující modelka měla vypíchnout z historie nějaký okamžik, který ovlivnila žena. „Jednou z nejvýznamnějších žen v naší historii je určitě Marie Terezie, protože jako jediná žena na českém trůnu založila...“ začala Anna, ale pak se do toho trochu zamotala. Co vlastně ta Marie Terezie dokázala?!

Nakonec jí naštěstí přece jen naskočilo, co chtěla říct. „Stojí za tím, že máme povinnou školní docházku. Myslím si, že edukace je nejen důležitá, ale také nepostradatelná,“ dostala ze sebe, ale neovládla se a svému zaškobrtnutí se začala smát. To na jednu stranu někteří diváci ocenili, podle jiných to ale bylo nevhodné.

Negativní reklama je taky reklama!

A co říká na kritiku samotná Anna? Tváří se, že si z ní nic nedělá. „Neřekla bych, že je mi arogance vlastní, vím, že tak na první pohled působím, ale myslím si, že po dnešku mohli všichni vidět, že se také umím usmát a že se směju ráda, takže doufám, že se budu už nadále jenom smát,“ řekla modelka Super.cz.

„Každý komentář, jak pozitivní, tak negativní, mě posouvá dál. Chci dokázat všem, že jsem si umístění zasloužila, jak lidem zvenčí, tak celé organizaci Miss Czech Republic. I když je to negativní PR, každé PR je stále PR,“ myslí si Anna.

Video
Video se připravuje ...

Anna Benešová na Miss Czech Republic 2023 instagram @AnnaBenesova

Fotogalerie
162 fotografií