Zatímco Mirek se na sociálních sítích prezentuje jako podnikatel a milující táta, Veronika v lednu přiznala, že prochází velmi těžkým obdobím. 

Jsem taky jen obyčejný člověk. Já jen jestli si teď procházíte nějakým obdobím, tak to zvládnete, vždycky to zvládneme. Ve finále nikdy není tak hrozně, aby nemohlo být ještě hůř. Já vím, útěcha na h***o, co, taky mě to nepovzbudilo, ale to je život. Jednou tak a pak zas tak,“ napsala na Instagram Kopřivová, která se potýkala i se zdravotními problémy, a tak Ellinku v únoru vzal na dovolenou do Dubaje její táta se strejdou Martinem. 

Ale už v březnu vyrazila s dcerkou na Maledivy a zřejmě bez Míry, který byl pracovně v Barceloně. Poslední společnou fotku spatřila veřejnost loni na Štědrý den a zatím se to nezměnilo, i když jsou teď všichni tři v Mexiku. 

Video
Video se připravuje ...

Veronika Kopřivová: Detaily zánětu spánkové kosti její holčičky David Turek, Elmer Carvalho

Kopřivová se fotí sama, Dubovický s dcerou. Společně se neobjevili ani ve "stories". Oba si dávají velký pozor, aby tam ani jeden nebyl. V mexickém Tulumu jsou s nimi i Míry dvojče Martina jeho kamarád, zpěvák Jaro Smejkal. 

Jestli je tahle dovolená jen kvůli dceři, nebo usmiřovačka, ukáže čas... Každopádně je to už víc jak rok, co se dvojice 22.2.2022 v Itálii zasnoubila. Podle poslední fotky, zásnubní prsten na levém prsteníčku stále je. 

Fotogalerie
59 fotografií