Natálka Mykytenko ze Svatby na první pohled byla vždycky velmi štíhlá. Nedávno ale shodila 10 kilogramů a její tělo dostalo pořádně zabrat. „Zhubla jsem 10 kilo, teď vážím 50 kilogramů. I když píšete, že mi to sluší, já mám trošku mindrák, depresi a úzkost dlouhodobě, protože se necítím ve svém těle dobře a zdravě,“ svěřila se nedávno.

S přítelem vyrazila na prosluněnou Ibizu a nechybělo samozřejmě sdílení fotek v bikinách... A právě díky tomu si mnozí povšimli velké změny, kterou ne všichni komentovali pozitivně.

Naštěstí je už všechno na dobré cestě a Natálce je zase lépe. „Normálně se musím tady pochválit. Jsem ráda, že jsem přibrala +5kg. Konečně. Ani nevíte, jakou mi to udělalo radost, když jsem se zvážila a viděla tam 55kg. Začínám se opět cítit skvěle ve svém těle. Opět musím potvrdit, že všechno je to o naší hlavě a jak to máme nastavené,“ pochlubila se nyní, že namísto hubnutí do plavek přibírá.

Bohužel se ale nevyhla hejtům ani tak. Podle některých komentářů se totiž snaží málo a 55 kilogramů nestačí. „55/56 kg jsem měla vždy a za mě je to nejvíc ok. Na moji výšku aspoň teda. Ale děkuji za názor,“ reagovala Natálka.

Kontroverzní silikony

Na přetřes také opět přišla Natálčina umělá prsa, která se už v minulosti stala velkým tématem. Ňadra jsou totiž podle někoho příliš daleko od sebe. Ačkoli Natálka v minulosti tvrdila, že je to kvůli postavení její hrudní kosti, nyní poskytla jiné vysvětlení. „Tak jsem to chtěla. Líbí se mi to,“ odpověděla jisté fanynce. Není na světě člověk ten, aby se zavděčil lidem všem!

Video
Video se připravuje ...

Svatba na první pohled: Natálka a František si darovali den svobody! TV Nova

Fotogalerie
148 fotografií