Nejdřív slavného saxofonistu děti vychvalovaly, jaký je excelentní hudebník, a obdivovaly jeho elán. Překvapivě ho chválila i manželka Dáda. „Felix je normální manžel, šikovný, občas umí i spravit něco, třeba zásuvku nebo vyměnit žárovku. Taky umí luxovat a žehlit. On si vyžehlí košile, tak jako nikdo,“ prozradila o svém muži Patrasová.

Když pak ale na něj dcera Anička práskla, že je cholerik, workoholik a šílený puntičkář na pořádek, a že z toho s bratrem Felixem mají trauma dodnes, podotkl Slováček, že má zkrátka rád pořádek. „Já mám rád pořádek v notách, v životě, ve všem,“ říkal saxofonista, přičemž manželku dost pobavil. Ta vyprskla smíchy a jen dodala. „No, ehm“. A všem došlo, že naráží na jeho věčné úlety a nevěry.

Největší šok ale přišel ve chvíli, kdy se chopil mikrofonu opět sám moderátor. „Pyšný tatínek Felix teď očekává další ratolest,“ nakousl větu Cibulka. V tom se na sebe děti Anička s Felixem mladším zděšeně podívali a chytali se za srdce, že by jejich otec někde počal další dítě. „Jste se vyděsili, ale já mám na mysli cédéčko, já musím být opatrný,“ dodal vtipálek Aleš. „Ty vole, ty mě chceš zavraždit,“ uhodil na něj Felix. V tu chvíli si všichni náramně oddychli. „Je hezký, že jediný, kdo z celé rodiny zůstal po této informaci klidný, je Dáda,“ podotkl moderátor. Upozornil tak na Felixovo dvojcédéčko s jeho spolupracovníkem Honzou Adamem.

Video
Video se připravuje ...

Slováček slaví 80: Rozhovor o Dádě, zdraví i kolegovi s hlasem Gotta! Luboš Procházka

Fotogalerie
37 fotografií