Hlaváčová dostala k narozeninám například oblíbené dortíky, pro které jí dojel zeť Martin Trnavský (53). Jeho manželka Bára Munzarová (51) byla celý den mamince nablízku. „Měli jsme k obědu dortíky, moc mi chutnaly,“ svěřila Blesku Hlaváčová, když jsme jí k jubileu telefonicky blahopřáli. „Děkuju moc Blesku za gratulaci,“ byla slyšitelně nadšená herečka.

Leží, ale...

Ta se dobrých deset let neukázala na veřejnosti. Má zdravotní potíže, které ji upoutaly na lůžko. „Jsem ležák, ale mozek mi pořád funguje skvěle. Takže kdyby se našel nějaký scénář, kde bych mohla hrát vleže, tak jsem předsvědčena, že bychom mohli dostat Oscara,“ smála se do telefonu filmová a divadelní legenda. „Mozek si ale cvičím, luštím osmisměrky,“ doplnila s tím, že také neustále sleduje zprávy. „A taky jsem viděla filmy, kterými televize oslavuje mé jubileum. To je skvělé, že si na mě vzpomněli,“ dodala v hlase veselá herečka.

Přál jí i Kostka

Od nedělního rána nestíhala Hlaváčová zvedat telefony. „Hned ráno mi jako první přáli Petr Kostka a Carmen, udělali mi všichni velkou radost,“ prozradila Blesku.

Video
Video se připravuje ...

Jana Hlaváčová – 30 let první dámou Národního divadla Videohub

Fotogalerie
39 fotografií