Muzikant David Kraus se stal kmotrem videoklipu učitele hudby Davida Pety, protože sám ví, jak je těžké dostat svou tvorbu do povědomí veřejnosti. 

Pokud se k písničce neudělá klip, tak zapadne. Tohle je jediná možnost, jak jí dostat k posluchačům, a navíc bez podpory médií je to taky těžké. Davidova tvorba je milá a poslechová, tak ji rád podpořím. Teď je trendem do klipů obsazovat kamarády nebo známé tváře, touhle cestou jsem nikdy nešel,“ řekl Blesku David, který teď natáčí své tři videoklipy najednou. 

Video
Video se připravuje ...

Zasnoubený David Kraus: Detaily svatby a neshody s partnerkou! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Rodiče rozhodně do svých klipů neobsazuji. Táta je hodně vtipnej, máma taky, ale nemám zapotřebí se na nich zviditelňovat. Dlouho jsem účinkoval v show táty a stačilo. S mámou jsem si před lety zahrál ve filmu Hezké chvilky bez záruky syna a vůbec jsem nemusel hrát, šlo to samo. Dokonce jsem měl v plánu další projekt s Věrou Chytilovou a mámou, ale skončilo to na sponzorech, tak jsem od toho upustil,“ netají se Kraus, který se věnuje své hudební kariéře. Vystupuje s kapelou Gipsy Brothers, kde hraje několik romských umělců.

Fotogalerie
31 fotografií