Poslední sbohem zpěvačce s ikonickými brýlemi přišel dát minulou středu do baziliky na Strahově i tajemný vousatý pán s černobílým rohatcem. Ten upoutal pozornost spousty lidí.

A když se na veřejnosti objevil znovu, tentokrát v prostorách kladenského obchodního domu, dočkal se opět řady pochval a překvapil nejednoho kolemjdoucího.

„Potkat v obchodním domě psa je normální, ale v Kladně chodí pán s ochočeným kozlem! Delon na požádání panáčkuje,“ prozradil zaskočený zákazník, který si vše zvěčnil na mobil. „Šokující je, že jsme s kozlíkem trávili drahnou dobu, a přísahám – ani jeden bobek!“ zaznělo v komentářích pod společnými fotografiemi.

Malý, ale šikovný

V Kladně je kozel Delon lokální atrakcí. Jeho majitel, pan Bohumil, si prvního koupil ještě před sametovou revolucí. „Kdysi za komančů jsem si pořídil prvního kozlíka kvůli vypásání zahrady. Pak jsem mu pořídil kozu, aby nebyl sám. A pak jsem jich pořídil víc, aby mi tu zahradu stihli vypásat,“ prozradil webu extra.cz spokojený majitel.

Od té doby tato zvířata chová a učí je slušnému chování. „Smekám před majitelovou výchovou!“ tvrdí jeden z návštěvníků kladenského obchoďáku. Nejtěžší ale bude vysvětlit dětem, jež si malého, ale šikovného čertíka zamilovaly, že k narozeninám žádného kozlíka nedostanou...

Do Prahy se Delon se svým páníčkem Bohumilem vydali autem ze Žiliny u Kladna jen kvůli poslednímu rozloučení s Naďou Urbánkovou.

Video
Video se připravuje ...

Pohřeb Nadi Urbánkové (†83): Podívejte se na nejdojemnější momenty Blesk TV

Fotogalerie
98 fotografií