Diváci si nejdříve oddechli, že se s Gabrielou Laškovou nemusí na obrazovkách loučit definitivně. Ačkoliv už neměla možnost dále moderovat Hlavní zprávy se svým kolegou Petrem Suchoňem, byla jí podle blízkých zdrojů nabídnuta lukrativní možnost moderovat pořad Showtime.

„Po vysílání na Valentýna si vedení povolalo do kanceláře Gábinu, která se dozvěděla, že před pár okamžiky byla naposledy na obrazovce jako moderátorka Hlavních zpráv,“ prozradil Blesku zdroj z primácké redakce. „Nabídnuta jí byla pozice moderátorky pořadu ShowTime. Na to ale zatím neodpověděla, moc se jí do toho nechce,“ svěřil zdroj s tím, že výpověď měla Lašková obdržet z rukou Markéty Fialové (52), jež má pod palcem všechny moderátory.

A doopravdy se jí nechtělo. Dnes na svém instagramu ale vysvětlila, že plány má rozhodně jiné!

„Omlouvám se, že se k celé situaci vyjadřuji až dnes, avšak sama jsem s ní byla vyrozuměna před pár dny a potřebovala jsem alespoň nějaký čas se se situací vyrovnat. Potvrzuji, že na pozici moderátorky Hlavních zpráv končím. Respektuju rozhodnutí ze strany Primy a CNN Prima News a děkuji za nabídku setrvat na jedné palubě. Rozhodla jsem se ji však odmítnout a tedy zcela odejít,“ napsala brzy už bývalá zprávařka. Po tomto sdělení klesla čelist nejenom fanouškům, ale i nejspíše mnohým kolegům a zaměstnancům Primy.

Děkuji televizi Prima za úžasných devět let, kdy jsem mohla být nejen součástí zpravodajství, ale také týmu báječných lidí. Na časy na Palmovce budu vždycky vzpomínat, byla to nejkrásnější léta. Zažila jsem věci, o kterých se mi nesnilo, poznala jsem práci, kterou jsem si zamilovala a dělala vždy vše proto, abych ji dělala nejlíp, jak jsem mohla. Stejně tak jsem dělala vždy vše proto, abych televizi dobře reprezentovala. Seznámila jsem se s tolika úžasnými lidmi, které si ponesu v srdci navždycky. Není lehké se rozloučit, po necelé dekádě to ze dne na den bolí, ale mosty nepálím,“ dodala se smířeností a optimismem.

„Vždy budu vděčná za vše, kam jsem se díky svému působení na Primě mohla posunout. Cítím ale, že je čas jít dál. Vykročit do neznáma a otevřít dveře novým možnostem,“ dodala Lašková a vyjádřila díky za podporu od fanoušků a svých blízkých.

Video
Video se připravuje ...

Zprávařka Lašková s manželem slaví 10 let: Spor o třetí dítě! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Fotogalerie
32 fotografií