Nejdřív to vypadalo, že jí skolil virus, který se jim doma dlouhé týdny držel. „Zřejmě to bylo z kupované tatarky. Není to na sto procent, ale z velké pravděpodobnosti ano. Teď už je to dobré. Dietu mám stále, ještě pár dní to potrvá, abych se dala pořádně do kupy. Ale co si budeme povídat, suché brambory na Vánoce nejsou to pravé ořechové,“ řekla Blesk.cz Fajksová.

Přísná dieta ale přináší i svá pozitiva. „Chtěla jsem plaváním shodit vánoční kila z cukroví, salátů, brambůrek, chlebíčků a všech nezdravě smažených jídel… jenže když už 5 dní jíte jen rýži, suché brambory a rohlíky, tak kila jdou dolů. Jsem jediná, kdo přes svátky zhubl 3 kg?!“ svěřila se Tereza, která se tak jako jedna z mála může v klidu vyhnout posilovně.

Před Vánoci si modelka navíc způsobila ještě zranění. „V regálu byla schovaná rozbitá marmeláda, nebylo nic vidět. Chtěla jsem se podívat na složení a už to bylo. Rozřízla jsem si palec, který hodně krvácí,“ vysvětlila Blesk.cz dvojnásobná maminka, které se poslední týdny lepí smůla na paty. Do nového roku snad už vykročí pravou nohou. 

Video
Video se připravuje ...

Modelka Tereza Fajksová: Třetí dítě? Nemám fyzickou kapacitu... David Turek, Elmer Carvalho

Fotogalerie
32 fotografií