Se sevřeným srdcem píšu těchto pár řádků. Bylo to 12 nádherných let, které jsme spolu prožili. Těšila jsem se v každém momentě našeho vztahu. Nikdy jsem se nesmála víc než s tebou. Náš příběh byl nádherný a tak moc jsem ho milovala. Přesto jsme se dnes oba rozhodli jít každý vlastní cestou. Láska nikdy nezhasne! Dal jsi mi nejkrásnější poklad – naši Ninu. Navždy zůstaneš můj poklad,“ napsala modelka do příběhu na instagramu. Přidala černobílou fotku z doby, kdy si řekli ANO! Stejné oznámení sdílel i její manžel na svém profilu. 

Od té chvíle se oba odmlčeli. Jediný, kdo se k šokujícímu prohlášení vyjádřil, je modelčin manažer Miroslav Šimonič. 

„Ano, je to pravda. A důvod? Vždyť to Adriana napsala,“ řekl Sarm.pluska.sk Šimonič a dodal: „Rozvod nikdy není náhlý, ale oni se nerozvádějí, oni se separují a zůstávají nadále velmi dobří kamarádi, takže za tím není třeba nic hledat,“ uvedl manažer. 

Video
Video se připravuje ...

Nejdelší nohy světa jsou v Praze! Krásná Adriana promluvila o manželovi! Markéta Reinischová, Petr Soukup

Dokonce potvrdil, že Sklenaříková se od manžela nestěhuje do jiné země. „Budou stále v Maroku. Rozvod tedy není na stole, zatím jen rozchod,“ tvrdí Šimonič s tím, že milovaná dcerka Nina bude mít oba rodiče vždy nablízku a oba se o ni budou starat. 

V Marrakéši manželé vybudovali pětihvězdičkový komplex, který prý chtějí o další prostory rozšířit. 

Fotogalerie
75 fotografií