Vytoužené rodiny se Adriana Ohanian Sklenaříková (50) dočkala až ve věku, kdy už mnohé její vrstevnice pečují o vnoučata. O to víc si uvědomuje, že to, co zažívá s malou Ninou, je dost možná poprvé a naposledy.

„Když máte dítě, musíte si uvědomit, že když děláte takovéhle věci, je to jen jednou,“ uvedla dojatá modelka v televizi podle slovenského magazínu Život.

„Chce se mi plakat… To ,teď‘ zkrátka musíte prožívat v daném momentě. Musíte si užívat každou minutu se svou rodinou. Víte, říkám si, že je mi padesát let a takové chvíle už se nemusí opakovat, takže když například moje dcera upeče dort, neberu to jako samozřejmost, ale jsem na ten jedinečný moment, který s ní prožívám, nesmírně hrdá,“ rozplývala se.

Tím, že topmodelka založila rodinu až poměrně pozdě, si během let hodně zvykla na osobní svobodu. A té se nemíní vzdát ani jako máma. „Ve svých padesáti letech chci žít svůj život, starat se o dceru, ale hlavně chci žít život po svém tak, jak to cítím,“ svěřila se.

Povaha nezávislé Niny jí v tom velmi pomáhá. „Nina má důvěru sama v sebe. A já pevně doufám, že jí tento povahový rys zůstane. Ani fyzicky se ničeho nebojí. Je jako takový ,buldozer‘, který neustále všechno zkouší. Právě teď například doma chodí se zavřenýma očima, dokud do něčeho nenarazí,“ prozradila před časem.

Video
Video se připravuje ...

Nejdelší nohy světa jsou v Praze! Krásná Adriana promluvila o manželovi! Markéta Reinischová, Petr Soukup

Fotogalerie
43 fotografií