Kdyby jí kamarádka nepřemluvila, tak by se prý Tereza na mole dlouho neukázala. „Šla jsem do toho i proto, že se akce koná tady v Brně, kde bydlím. Trošku jsem se bála, že sebou seknu, protože jsem nestála na podpatcích 4 roky, ale naštěstí se tak nestalo, takže jsem si to užila a zjistila, že chůze po mole se nezapomíná. Občas jít na molo mi nevadí, ale už jako profesionální modelka asi nebudu fungovat,“ svěřila se Fajksová, která se modelingu věnovala víc jak 15 let. 

Chci se naplno věnovat rodině a ono to ani v mém případě jinak nejde. Děti jsou teď v citlivém věku, u dcerky přichází období vzdoru a syn od narození nespí, ale jinak to jsou miláčci. Ony jsou pro mě teď to hlavní, takže kariéru modelky jsem teď, dá se říct, odsunula na dobu neurčitou. Vždy říkám, že mi pánbůh nadělal obě děti proto tak roztomilé, abych je nemusela zabít,“ říká s nadsázkou modelka.

Video
Video se připravuje ...

Modelka Tereza Fajksová: Třetí dítě? Nemám fyzickou kapacitu... David Turek, Elmer Carvalho

Tereza Fajksová přitom řešila i jiné potíže - krátce po porodu syna zhubla na pouhých 54 kilo, což při skoro 180 cm její výšky, byl tristní stav.  „Nemohla jsem přibrat, ale naštěstí se to teď srovnalo a zase začínám nabírat,“ dodává.

Fotogalerie
42 fotografií