Lucie Vondráčková s o 18 let mladším bijcem randí již několik měsíců a překvapivě ho vzala i na Slavíky, kam ji doprovázel bývalý manžel Tomáš Plekanec, s kterým jsou po rozvodu kamarádi. 

Ale se Zdeňkem si je stejně jistá jako on s ní, a tak není důvod mlžit a tajit. „Doufám, že to vydrží, máme dost plánů a těším se na to, co se všechno uskuteční. Zamilovaný jsem,“ netají se Polívka, který Lucku už představil své mamince a dalším členům rodiny. 

Užívám si stav zamilovanosti, je to to nejhezčí období. Jsme tak nějak všichni spokojení a šťastní,“ přiznala Blesku. A s potutelným úsměvem dodala: „Já se červenám, když o tom mluvím, už dost.“

Video
Video se připravuje ...

Zamilovaná Lucie Vondráčková: Pravda o vztahu s o 18 let mladším bijcem! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Letošní Štědrý večer zpěvačka nestráví se syny, protože budou u tatínka. Ale jelikož kluci většinu dětství prožili v Kanadě, kde Tomáš hrál, tak slaví i Santu. A tak americký svátek oslaví s maminkou. 

A s kým tedy Lucie bude 24. prosince? „Máme velkou rodinu, takže budu s rodinou, kamarády a známými. Jak jsem zkoušela, neměla jsem na nikoho čas, tak to musím napravit,“ řekla Super.cz zpěvačka, který nevyloučila přítomnost Zdeňka. „To si nechávám pro sebe.“

Fotogalerie
72 fotografií