„Neeee. Nechci tomu věřit. Odpočívej v pokoji, Honzí. Je mi to moc líto. R.I.P.,“ rozloučila se přes den na instagramu Iva. Večer to měla ale ještě náročnější, protože ji čekalo moderování Showtime, kde musela o svém kamarádovi uvést tu nejsmutnější zprávu.

„Ani nevíte, jak těžko se mi uvádí následující reportáž. Jeden z našich nejlepších stylistů Honza Pokorný spáchal sebevraždu. Patřil ke špičkám ve svém oboru a oblékal mnoho známých osobností,“ začala Iva Kubelková profesionálně, ale pak ji začal zrazovat hlas.

Při následujících slovech už zněla, jako by měla v krku knedlík. „Já mohu z vlastní zkušenosti potvrdit, že to byl profesionál, byl velmi talentovaný a vždy velmi milý. Jeho tragický odchod nikdo z nás nechápe.“

Slzy jako správná profesionálka ven nepustila, ale třásla se a věnovala Honzovi ještě vzkaz: „A tak snad jenom: ‚Honzí, odpočívej v pokoji‘.“

Včera po dvacáté hodině jsme zasahovali v ulici U Rajské zahrady, kde se nalézal muž bez známek života. Kriminalisté na místě celou událost zadokumentovali a prověřují ji jako sebevraždu. Ve věci byla nařízena zdravotní pitva,“ uvedl pak v reportáži pro Primu mluvčí policie Jan Rybanský. 

Poté následovala další zpráva, ale v závěrečném slově před koncem pořadu to Ivě nedalo a k ožehavému tématu se ještě naposledy vrátila. „Ano, blíží se Vánoce, tak nezapomínejte, že vše v životě má nějaké své řešení, všechno se dá vyřešit. A pokud máte úzkosti či psychické problémy, nebojte se říct si o pomoc,“ dodala a rozloučila se.

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Iva Kubelková o dceři (17) a Mišíkovi (25): Nezměním to! Markéta Reinischová

Fotogalerie
112 fotografií