Její skutečná rodina se od té Kukaččí poměrně liší. Je více rozvětvená. Se seriálovým přítelem Markem Adamczykem měla jednoho syna Jakuba, se svým životním partnerem a hercem Markem Pospíchalem má také jednoho syna, šestiletého blonďáčka Tondu. Jenže společně ještě vychovávají Markovy syny z předchozího vztahu s herečkou Bárou Valentovou, Václava (12) a ryšavého Honzíka (10). Právě on a společný syn Tonda přišli s rodiči na křest knihy, kterou Dancingerová napsala.

Když se pokusili o fotografii do rodinného alba, připletla se k nim malá „kukačka“. Tím nebyl nikdo jiný než tříletý rošťák Liam, nejmladší syn herce Matouše Rumla. Právě Ruml se svou manželkou Terezou Martě knihu pokřtili. Za svými kolegy se stavila i hvězda seriálu Pan Profesor Beáta Kaňoková, ta pro změnu přišla s roční dcerkou Juditkou.

Sympatická Marta pak svým posluchačům povyprávěla pár historek kolem vzniku své druhé knihy pro děti Nikolas a tajemství Snozemě. „Tuhle knížku jsem měla v hlavě už hodně dlouho. Dřív jsem jezdila do školy vlakem. A to ještě nebyly „smartfouny“, takže se tam po dobu jízdy nedalo moc co dělat. A tak jsem si vymyslela, mimo jiných, i tenhle příběh, který jsem po letech ještě dopilovala a hodila ho na papír, jak se říká,“ prozradila herečka.

Fotogalerie
22 fotografií