„Zatím to není na pořadu dne,“ odpověděl Marek Adamczyk na přímou otázku Blesku, jestli už myslí na založení rodiny. Frekvence takových a podobně znějících dotazů se přitom kolem herce rapidně zvýšila od chvíle, kde se objevil jako starostlivý otec jednoho z vyměněných chlapců v seriálu Kukačky. Z hereckého čtyřlístku hlavních postav je Marek Adamczyk jediným, kdo zatím děti nemá.

„Nabízelo by se, abych ostatní dohnal. Zatím se tomu ale úspěšně vyhýbám,“ usmívá se herec. Že by dřív svou vyvolenou pořádal o ruku a teprve pak s Evou Samkovou zadělali na miminko? I na to má Marek Adamczyk jasný názor. „To už dávno takhle nechodí. Myslím, že svatba není nutná k tomu, aby měl člověk dítě. Vždycky jsem si představoval, že to půjde ruku v ruce, ale nikdy jsem si neurčoval pořadí,“ přiznal Blesku herec s typickými černými kudrlinami s tím, že svatba má tu nevýhodu, že se musí naplánovat. Na druhé straně dítě je podle jeho slov mnohem snazší na přípravu.

I tak to ale nevypadá, že by se Marek Adamczyk a Eva Samková stali v dohledné době rodiči. „Myslím, že vždycky, když tohle přijde na přetřes, tak Eva se trošku vyděsí. Takže to zatím nediskutujeme,“ uzavřel toto téma pro nejbližší dobu herec.

Fotogalerie
39 fotografií