Do peprného minioblečku se Blažkovi vůbec nechtělo. „Fakt se stydím, to je peklo. Tohle je asi můj nejhorší kostým. Ale nahý bych rozhodně nevylezl,“ přiznal Aha! Blažek, který se na jevišti potká s Martinem Zounarem a Martinou Randovou.

Blažek se před diváky objeví v síťovaném tílku, třpytivých červených trenkách, na kterých je přes jeho chloubu nalepený vánoční stromek. Na nohách má síťované punčocháče a podvazek, a kostýmek doplňuje vesta s bílým chlupem a návleky na rukavice. Vše ve stylu Santa Clause. A pochopitelně nesmí chybět ani čapka s bambulí.

Když nemá na sobě zrovna tenhle obleček, běhá po jevišti v podpatcích. „Vidět Filipa v podpatcích, to je pecka. On je taková gazela,“ řekl TN.cz škodolibě Zounar.

Ten naštěstí vyvázl z erotických kostýmů a může hru odehrát v džínech a mikině. Ale taky se nadře. Na zádech mu totiž rajtuje domina Martina Randová. Ta se divákům pro změnu představí v rudém korzetu, s rudými punčochami a latexovou sukní a kozačkami až nad kolena. Diváci si můžou být jisti, že herci jejich bránice notně polechtají.

Video
Video se připravuje ...

Filip Blažek v Černých vdovách dostal pěknou nakládačku. FTV Prima

Fotogalerie
32 fotografií